tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Bentes Brownies

Tutta Sætra1 Comment

Jeg mener dette er oppskriften på verdens beste brownies! Den har jeg fått av Bente Løwe som er superflink med kaker. De lekre bildene er tatt av min venn Anders Häggström. Dette er en stor porsjon og kaken trenger å stå i kjøleskapet eller gjerne fryses  før den skjæres  i biter.

10 egg
1 kg sukker
400 gr meierismør
3 plater mørk sjokolade, 300 gr
6 ts vaniljesukker
6 dl hvetemel

Egg og sukker røres lett sammen i en bolle. Smør og sjokolade smeltes  i en kjele. Bland alt, sikt i mel. Helles i langpanne med bakepapir. Stekes nest nederst i varm ovn på 200 i 36 min.
Etter avkjøling dryss på melis og pynt med friske bær. Jeg garanterer at du blir populær!!!!!

Hvis du vil imponere enda mer med hvite brownies, bruker du hvit sjokolade, saften og skallet av 2 lime. Ellers gjør du på sammme måte. Pynt med melis og revet lime skall.

Himmelske kaker (flyttet) 1.jpg
Himmelske kaker (flyttet) 2.jpg