tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Vegetarpai med ost og grønnkål

Tutta Sætra1 Comment

2 plater frossen butterdeig
1 gul løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss timian, finhakket
smør til steking og egg til pensling
1 pose ferdig kuttet grønnkål
3 dl fløte
3 egg
ca 300 gr ost f eks feta og gruyere
salt og pepper og litt revet muskat

Begynn med butterdeigen som tines og kjevles ut og has i en paiform. Dekk formen med tørkede erter på bakepapir og forstek deigen på 170 gr i ca 25 min. Mens paideigen steker freser du løk, hvitløk og timian i smør. Kok opp grønnkålen i lettsaltet vann i noen minutter. Hell ut vannet og ha grønnkålen i den forstekte paibunnen. Ha i løkblandingen. Ha i osten. Pisk sammen egg og fløte og krydder og hell over grønnsakene. Stek paien videre i ca 35 minutter. Servér paien med en frisk grønn salat og brød. Nam!

Foto: Pål Rødahl

vegetar kirsch2.jpg